Zehra Hasbal
Waar
Gent - Lochristi - Wondelgem
Meer informatie over Zehra Hasbal

Zehra Hasbal
Welke doelgroepen zijn voor mij relevant

  • Doelgroep 1: “Onderwijs” omdat “Gedurende 26 jaar ben ik leerkracht in het lager onderwijs en heb ik ervaring in zowel het gewoon als het buitengewoon basisonderwijs. Het reilen en zeilen binnen dit sector ken ik van achter naar voren, alsook de uitdagingen die deze met zich meebrengen. Vanuit deze expertise kan ik jou begrijpen en begeleiden bij jouw loopbaanvraag.
  • Doelgroep 2: “Zaakvoerder/Zelfstandigen” omdat “Geboren in een familie van ondernemers voelde ik het zakelijk bloed door mijn aders stromen. Later met mijn partner stapte ik mee in de zakenwereld en leerde ik ‘de kneepjes van het vak’ door medeverantwoordelijk te zijn. Met de ervaringen hieruit en kan ik je de nodige tools aanreiken volgens de concrete behoeften.
  • Doelgroep 3: “Zorgsector” omdat “ Mijn ervaring als loopbaancoach liet me toe om verpleegsters, dokters e.d. te begeleiden. Hierdoor heb ik een brede kijk gekregen op deze sector en kan ik je loopbaanvraag in kaart brengen.
  • Doelgroep 4 : “Starter, hoofd- of bijberoep” omdat “In 2019 heb ik zelf de knoop doorgehakt om als zelfstandige te starten. Uit ervaring weet ik de nodige stappen in het opstarten van een bij- of hoofdberoep en hierin kan ik je begeleiden.
  • Doelgroep 5: “Werknemers” omdat “ Tijdens de loopbaantrajecten ben ik contact gekomen met mensen uit de IT-sector, bouwsector, privésector en fabrieksmedewerkers. Ik begrijp hoe het verloopt op de werkvloer en samen vinden we oplossingen voor jouw specifieke loopbaanvraag.

Wie ben ik?
Oprichter van ElleCHI-coaching met een eigen privépraktijk in Lochristi.
Volgens de omschrijvingen van klanten ben ik ‘empathisch, rustig, hulpvaardig, en opmerkzaam’
Volgens vrienden ‘doelgericht, ambitieus en oplossingsgericht’

Met de nodige creativiteit en dosis positieve nieuwsgierigheid stel ik mij empathisch op tijdens de gesprekken.

We brengen samen je persoonlijke waarden, talenten, passies en interesses met een doel voorop in kaart om ze gaandeweg met succes in te zetten en om je carrière zelf te sturen in een richting die je voldoening heeft.

Voor elke vraag gaan we samen gestructureerd en doelgericht aan de slag. Mijn aanpak hierbij is zacht, op maat, individueel, confronterend, creatief en oplossingsgericht.

Een kennismakingsgesprek is gratis, aarzel niet me te contacteren!

Bij mij kan je terecht voor :
Loopbaanbegeleiding, erkend stress- en burn-out coaching, Verbindend Communiceren, NLP, HSP, perfectionisme, grenzen stellen, persoonlijke ontwikkeling, work-life balans, conflicten, zingeving, motivatie, talentontwikkeling

Contacteer Zehra Hasbal
Ingelandgat 1, 9000 Gent
Heidegrond 18, 9080 Lochristi
Kanariestraat 57, 9032 Wondelgem