Zynke Huysmans
Waar
Brussel - Oostende
Meer informatie over Zynke Huysmans

Zynke Huysmans

Wie ben ik ?

Zit je met twijfels over je job? Zoek je meer plezier of voldoening in je werk? Wil je graag uitzoeken wat je ├ęcht goed kan en wil doen, en in welke werkomgeving je het beste past?

Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Tijdens de sessies staan we stil bij je talenten, wat je energie geeft, je belangrijk vindt en graag wil doen of veranderen. We dromen groot, om het daarna in een realistisch actieplan om te zetten.

Bij mij vind je een andere aanpak dan de klassieke gespreksruimte tussen 4 muren. Mijn coachings vinden plaats op inspirerende locaties aan de rand van het Hallerbos, in Oostende aan zee, of in Laken aan Tour&Taxis. Ik werk, afhankelijk van je voorkeur, binnen of buiten. Binnen werk ik graag met creatieve methodieken, buiten met ervaringsgerichte werkvormen. Want door te doen en te ervaren, blijven inzichten beter plakken.

Door mijn begeleiding leer je jezelf beter kennen en kan je sterkere keuzes maken in de toekomst.

Wie ben ik?
Al van kleins af aan wilde ik de wereld ontdekken. Die nieuwsgierigheid in combinatie met een vleugje idealisme baande de weg naar werken in de ontwikkelingssamenwerking. Na jaren voelde ik dat mijn interesse verschoof van de buiten- naar de binnenwereld en werken met mensen rond welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Die wens bracht mij opnieuw aan het studeren. Sinds enkele jaren begeleid ik groepen, organisaties en individuen, onder andere via ervaringsgerichte methodieken en activiteiten in de natuur, wandelcoachings of creatieve sessies.

Mensen met wie ik samenwerkten en vrienden, omschrijven me als iemand die met de voeten op de grond staat, veel vertrouwen kan geven, waar je je snel bij je op je gemak voelt, mensen kan bemoedigen en motiveren, en iemand die dingen weet aan te pakken en doortastend kan zijn.

Bij mij kan je terecht voor

Contacteer Zynke Huysmans
Dries 3, 1500
Pannenhuisstraat 44, 1090 Brussel
Stuiverstraat 74, 8400 Oostende